Måndag

publicerat i Fritiden, Hemma, Ute på turne;
tänkte att ni kanske ville följa med lite närmare på förra veckans utflykter?
 
Man hinner inte se familjen så mycket längre så efter vi slutat jobba drog vi på kvällskvisten till mor å far  i iggesund eftersom det var breddlopp på tisdagen så bestämde sig janne för att följa med oxå! inte ofta vi hinner umgås alla pch janne hann träffa sin syster å karl som kom på travet oxå:) gissa om han hade många att språka med när han får åka civil på trav?   sedan åkte vi hem till mor å far igen och bokstavligen däckade i soffan efter lite lunch!
sedan var vi på kvällskvisten och tittade till pållarna och jag passade på att springa lite! vi monteryttare måste ju hålla oss i form!
 
onsdagen var utan trav men hade sådan tur att mamma å pappa kom upp senare och vi som skulle gå ut och äta bestämde oss senare för att äta i husbilen och myste ner oss! tiden bokstavligen flög förbi:)
 
torsdagen utan trav igen men jah har Mitt Hjärtas Lilja som jag rider minst en gång i veckan:) superkul å jag får lite extra träning:)
efter har vi gärna lite tjejkväll med pizza å tv!:) ibland är det så mycket trav så illa men numera planerar vi noga in våra möten, annars hinns inget med!:)
fredagen spenderades på rommetravet med Bork Lasse där jag träffade hans underbara ägare sussie å bengt! aldeles för länge sedan!!!
ingela å madde träffade vi äntligen igen! med en veckas mellanrum? woohooo:) nu får vi hoppas att telefaks kan starta på så de slipper bli sååå långt mellan vi ses<3  klockan hann bli ca 3 fast det inte är skitig bana kändes det som det tog år innan alla grejor och pålle var rena! så när jag kom hem bokstavligen snubblar man isäng när man vet att man skall till östersund dagen efter och sedan till gävle på söndagen för typ förmiddagstrav! 
 
jag brukar inte så öppen med mitt privatliv eftersom bloggen var tänkt till stallet!
men nog om det!
Idag fick chefen prova Stjerna en motionstur!, nöjd kusk som berömde att hon var smidig!
Bella gick tempo i backarna på slingan eftersom banan är för blöt, innan en lång motionstur!
Sundbo var ut och rekade på sig lite inför Hagmyren imorgon!
Linda och jag var ut och promenerade lite och kanske blev lite gräs?!
challe och Lasse var ut och motionerade lite och laddar för Bergsåker på fredag! Äntligen monte för Lasse igen:) 
 
Linda passade på att äta lite när i tog våran promenad!
 
tippex tar en tupplur!
 
 
 
 

Kommentera inlägget här :