Rättvik, Bollnäs, Onsdag

publicerat i Hemma;
Måndagen började med intervaller för Stjerna, Sune, Tippex, Linda och Ramona under sadel med en mindre nöjd systerson Melwin som fick rida i montésadeln:P, men moster mycket stolt! gjorde de bra och allt fanns de lite
talang där!
 
Challe gick en motionstur i rockarden med Bella på släp och herrn tyckte allt att de var skoj! nästan så man få se baktassarna för han blir så laddad:P
med sig på turen hade han tibbe, pyret och torwall:)
 
kvällen spenderades i rättvik där Zätakicken skulle vara med i dam-sm uttagning och där blev allt fel i loppet men han gick bra och sänkte rekordet! körde två till som jag var 4 och 5a med som oxå gick väldigt bra:)
 
 
 
Sedan hade vi lunchtrav hemma på ovalen och lilla Bella till start! som går 16,7 å är 7a! sååå nöjd över lilla snäckan:)
innan tävlingarna gick Lasse ett dressyrpass och är rädd att jag tycker det är lite roligare än han haha! men han sköter sig sååå bra:) han har ju igentligen inte tid för dressyr men de lossnar lite mer varje gång:)
Joe och Lisen gick motion på slingan och sedan lite intervaller var för sig på banan i bakvarv:)
såå kul att Lilja gick bra oxå! 4a:) eftersom jag ridtränar henne 1 gång i veckan är man lite spänd när hon tävlar såklart:P
så efter tävlingarna drog jag å brudarna Tessan å Maria till Arbrå för lite bilbingo, skitsnack å massa godis!! bästa sättet att få varva ner efter en intensiv tävlingsperiod:)
 
 
 
 
Idag onsdag har tippex gått intervaller unde sadel å jösses vad snäll han var:) liiite lätt men då får matte hålla i lite extra!
Sune, Stjerna var med de oxå! Sune såg smidigare ut så allt är de på rätt väg:)
Stjerna såg även hon smidig ut!! kul :)
 
sedan gick tibbe intervaller med Ramona som nät hon väl travar å inte leker passgång kändes fin:) synd att de inte finns några1600 nu.. 
challe gick lång motionstur och fick sedan springa lite bakvarv:)
avslutade med provlopp med madddes Olsson som skötte sig bra:)
sedan kom den en söt sak!
Borking E: Bork Odin:)
Å Sune överlycklig över att få en kompis som är lika leksjuk som han!
så välkommna till Team Åberg:)
 
 

Kommentera inlägget här :