Måndag 9/1 Söndag 8/1

publicerat i Hemma;
Många bollar i luften idag:) men mycket har vi fått gjort!
började dagen med en piggelin Tibbe som sprang och tittade lite på sin kompanjon därbak som var Tippex för dagen:) Tippex verkar trivas påsläp så han får gnussa det lite mellan snabbjobben:)
Sotis drog tåget och lite intervaller i backarna blev det oxå:)
Lillemor var pigg.se och hade med sig en lika piggelin Bella haha!! intervaller i backarna blev det för de oxå:)
Det var meningen med Ramona oxå men det räckte med vanliga motionsvängen för den gick dubbelt så fort med en laddad Ramona! Å gissa om Lasse var nöjd därbakom när de gick undan?? :)
sedan så har björnligan tränat på! första gången utan pilot på sidan men ingan problem!! 
 
Fick äran att rida ett jobb på Hösto Clara oxå! inte många som tror mig när jag säger att hon är lite små lat att rida banjobb på haha!!! men vi har liksom hittat våran grej tror jag när hon tycker att de är roligt å bara latchar lite!, då får hon göra det för en glad och lugn Clara är en underbar Clara<3 
Ett litet tag har vi ätit Herbalife och idag fick vi en scanning så vi ser hur kroppen mår och hur vi skall lägga upp kosten! viktigt när man arbetar så mycket!
 
Igår var vi iväg till Bolleberget med Torwall och Linda! Bara motion inga riktigta intervaller eftersom de startar så tajt på!, men de uppskatte nog att få göra något annat änn vanliga vägen på slingan!, Torwall som inte varit mot Bolle innan hade ju typ 15845 saker att titta på haha!!
Janne får stå för dagens bild! Mammas lilla misse Simba:)
 

Kommentera inlägget här :