Hela veckan!

publicerat i Hemma;
i onsdags drog vi iväg till Bergsåker med Linda kavat! Alias prinsessan💖 i 8 långa månader har jag längtat att få köra lopp med henne igen! Å så säger Janne att jag får debutera med henne i V86!!! Efter en grym avslutning och stop i sista sväng slutar vi 6a en nos från 4a!  Så stolt över henne! Nu var man ju bara nervös över att ta av bandaget dagen efter! 
Men det var finfint! Har gått igenom benet varje dag sedan onsdags å idag fick Peter äran att motionera lite och hon kändes fin! Med sig på turen hade hon en laddad Challe och en mer samlad Lillemor:)
Jag,patricia och isabelle tog en lååång skrittur på Bella,Torwall och Stjerna!
Innan var vi en hel drös till bolle! Så kul när det är mycket folk i stallet så tack mamma,pappa,Conny,Siw,Torgny,patricia och isabelle grymt gäng vi är!!
Jag red Tippex som varladdad.se! Patricia en läcker ramona!, sedan var Lasse, sundbo,pyret och Sune med oxå! Alla gjorde det riktigt bra! 
 
I torsdags var vi ut med unghästarna igen! Nu sköter alla sig klanderfritt! 3 dagars träning denna vecka! Så vi smyger igång:)
Stjerna har jag bytt till ett kimbelwebett på och så fin och lugn hon blev! Kunde till å med köra motion på rakan med tippex på släp! 
Torwall startade i tisdags på Gävle och var hur bra som helst efter galopp som 4a!! Fina killen, blir sämre med brodden men han kämpar!! 
Tibbe har varit ute och motionerat och haft med sig Bella på släp :) Bella är en riktig headbanger så man får passa sig därbak så man inte får en snyting haha! Lillemor har gått motion och intervaller i backarna!  Likaså sotis:)
Hade Lasse påsläp efter en laddad ramona tidigare i veckan en upplevelse!  Intervaller till freluga typ haha!! Lasse var grymt nöjd som älskar när de går undan!
 
 

Kommentarer :

1:a kommentar, skriven , av Anita:

Mysiga bilder :D

Kommentera inlägget här :