Annandags jul 26/12

publicerat i Fritiden, Hemma;
hur skall man summera detta år?.. Jag har gjort saker jah aldrig trott jag skulle göra och varit med om saker jag aldrig trott jag skulle få upp eller heller vill uppleva igen!
Att få vinna med min egen Linda Kavat på Bergsåker var magiskt!!!
Få prova på Torwall i ett sulkylopp var grejor de! 4a men ingen galopp de e ja stolt över:) och få se janne förvandla honom från ett ånglok till en kortloppare!
Lasses 2 andra platser i monte utan att vara som bäst! Fasiken vad jag saknar att få dra på honom montésadeln!
vinsterna med Bohus Palema åt Pekka Korpi!! Å Trons Loke !!
Sir Philips vinst på bollnäs när man inte ens hinner till vinnarcirkeln innan han är på stallbacken igen haha!
Mister strulpelle Curly Pine<3 du ligger allt varmt om hjärtat! tänk så slut jag var den dagen innan jag kom till rättvik, tänkte fyyy fan för breddlopp en söndag! men sååå underbart efter man får vinna!!!!
men de är inte bara vinster som betyder! Få vara en del av fina Bellas utvecklig som jag även fick köra så många gånger<3
likaså Challe! Röda faran som han kallas som kan komma på att tvärnita i en galoppintervall eller varför inte mitt i ett montéjobb?.... Men den killen får en alltid att skratta och vinsten hemma på Bollnäs hade vi verkligen väntat på!  även fast han swichade förbi mig å bella då... haha!
Sundbo tibast som ger en gråa hår! Om han bara visste hur bra han egentligen är! men han har lovat att 2018 är hans år:) detta var bara ett mellanår:) kanske man kan flörta till sig ett lopp med han?:P lever på de fina prestationerna han kan visa upp däremellan<3
 
Olyckan med Torwall... satt 2 minuter innan och tänkte vad lycklig jag är som har detta jobb och får ha såååå underbara hästar runt mig!!!
Men jag har bestämt mig att komma starkare ur detta!, det finns bra dagar och sämre dagar, vissa dagar klarar jag inte ens att se ett montélopp utan att tänka om jag någonsinn kommer komma tillbaka!. Läkarna tror de, om inte plattan sitter i vägen... Då väntar en stor operation till då den sitter dumt till...
 
idag har varit en mörkare dag när min älskade Mamma ramlar och skadar axeln illa:( så nu får jag kanske ge tillbaka lite som hon tagit hand om mig nu när jag är skadad! innan hade vi sååå roligt!, en långtur hemma efter vägen där de släpade mig med i rullstolen, såå vackert ute och att få se Selma gå bananas i snön!
 
 
 
 

Kommentera inlägget här :