Onsdag 25/5

publicerat i Fritiden, Hemma;
Härlig underbar motionstur med Torwall började dagen med! Fluffade mest på idah när vi var ut eftersom han skall debutera för oss imorgon på Bergsåker! SPÄNNANDE!!
Lillemor och Challe var ut och motionerade de med och fick sedan springa lite backar på slingan:)
Stjerna var ut på en pullerttur igen med Papsen! Så roligt när Pappa kommer upp och kör lite:) Lasse hängde med på släp han med! Men betydligt lugnare idag:)
Tibbe och Ester var ut på en flufftur och mojsade på:) Tibbe skall ut och starta hemma på bollnäs på Fredag så rekade mest igång idah:)
Eftersom mor å Far hjälpte Janne så han jag iväg och fick skämma bort mig sjäv hos frisören!! helt underbart att få reda ut barret å vara lite fin till Stockholm i helgen:)
Lunch med Bästa Therese på Lilla K å underbara örhängen från Maria som hon köpt med sig från Sicilien så idag har varit en såndär underbart härlig dag:) passade ju på att lägga på Torwall räserdojjorna tidigt imorse oxå!
 
Bergsåker 26/5
Torwall gör debut för oss och vi har bara haft han ett par veckor men han kom i så fin författning så vi startar:) ute efter ett fint lopp å en slant säger vi inte nej till:)
 
Bollnäs 27/5
Cheval De Reve skall kvala. en stor gänglig kille som ibland trasslar ihop benen men har fin fart:) 
Sundbo Tibast gör comeback efter sjukdom! FELFRI AVGÅNG är målet:)
 
Helt klart att Majlis får stå för dagens bild sååå underbart söt!!
 
 
 
 
 
 

Kommentera inlägget här :