Torsdag, Fredag, Romme 23/7

publicerat i Hemma, Monté, Ute på turne;
Vi måste väl nästan börja med dagen?:)
Herr Larsson som han kallas till vardags! Bork Lasse står det i programmet!, lubbar runt som värsta smidiga dansören och kirrar andra platsen när ledaren galopperar och vi kan räkna in en seger tjohooooo:)
underbara Lasse som var mycket lugnare än vad han brukar så lite fundersam var man allt! Men lågpulsad och inte lika flåsig efter värmningen så idag var de hans dag:)
Torwall var ju med han oxå! Efter två rejäla galopper reparerar han REJÄLT till 2a platsen!! hur fort går han utan galopperna liksoom! supernöjd med pållen och ryttaren!! Väl hemma lovade jag ju att han skulle få komma ut i hagen och rulla sig, något han tog på allvar för en viss Torwall släpade mig ut i hagen... haha!! piggelin fortfarande:)

Torsdagen!
Lillemor gick en lång motionstur och sedan lite lätt i bakvarv:), Bella gick ett lättare jobb:), inte det roligaste ensam men mer frammåt nu !!:)
Brilliant och Bright var sedan ut och fluffade runt lite i bakvarv:)
iväg sedan till Bergsåker där Janne körde Marie Slogum! Fin 2a plats efter upploppsduell med Finnskogs Nåja sm gick segrande ur striden:)

Tog en tur med Sune så tog vi med oss Melwin och Tippex som reds:) men eftersom jag är en fegis så hade jag han i grimskaft och sååå lugn fin å samlad<3
Lillemor var med hon oxå! Så en lång motionstur och sedan gick det lite intervaller på rakan:)
Sundbo och walenzio var ut och motionerade och med sig hade de Araben Linda påsläp! För Linda sprang med svansen i vädret och bara frustade haha!! kul att damen är pigg.)
Sedan var Challe ut och fluffade runt lite i motion, fick sedan springa på lite på rakan och sedan i bakvarv:)
 
Torwall:)
 
bästa hjälpen!
 

Kommentera inlägget här :