Bollnäs 23/12, Julafton, juldagen, annandag, Gävle

publicerat i Fritiden, Hemma, Monté, Ute på turne;
Full rulle har det varit hela julhelgen! men vi bötjade med troav hemma på ovalen med Bella tillstart!
Bella var lite sämre i ett jobb innan i veckan men tror fästet var och spökade då! i loppet måste jag säga att jag blev imponerad! kanske det gick ner ett litet ljus om vad man skall göra:)
Innan tävlingarna gick Sune en motionstur med pappa som var lyrisk! (säg den som inte gillar Sune<3)
Tippex gick en motionstur på släp efter Challe som hade ätit dynamit!! ledde tåget gjorde Sotis som verkligen har coolat ner och bara fluffar på:) prinsessan linda var faktiskt med hon oxå:) å likaså Pyret som blitt pigg.se!!!
 
 
Julaftonen började i stallet med mor å far sååå mysigt!
En motionstur tog vi hela familjen oxå!, Torwall gick intervaller i backarna på slingan med Tippex med bakom å Tore blev piggare och piggare haha! med sig hade de oxå Lasse som mamma fick äran att köra:), Tibbe och Lillemor hängde på de med!
Sune och  Ramona var ut och gick intervaller i backarna på slingan:)
Sedan packade vi ihop och drog hem till Iggesund för lite firande och en minisemester på någon dag:)
hann med lite innebandy och fotboll på juldagen så ja jag vet att jag lever! men såååå jäkla gött att få röra en boll igen:)
annandagen var det julmiddag med familjen:) men hemma hos oss så blir det TACOS<3 mumsmums! julklappsöppning för de små oxå:)
 
så idag var det gävle med Torwall, Lasse och Lillemor:) 
Lasse vägrade kissa.. aldrig varit med om det med han innan:( så spänd och passgång bara.. men vi tar nya tag:) vårflod var de som kom när vi kom hem ifall!
Torwall kostade på sig en liten galopp men FLÖG fram till 3e priset sedan:)
Lillemor tyckte banan var konstig!, hon har ju lite svårt att få plats och när de är mycket material och hårt om vartannat så blir de konstigt:P skall svara allt från statt som vanligt så en galopp.. sedan en till 500kvar å ändå 7a på en 31tid!
 
hemma har Sundbo å Sune motionerat
Även Challe, Ramona och pyret motionerat:)
 
 
 
 
 
 

Kommentera inlägget här :