Hela veckan!!! och Bergsåker v75

publicerat i Fritiden, Hemma, Monté;
Vi börjar med Lördag Bergsåker V75!
Dagen som jah tror alla lärlingar väntar på och kämpar för!
Att få göra debut i V75:) idag var det min tur! i det ärofyllda lärlingloppet Lars Lindbergs minne!
Fick köra fina räserbilen Monas Invercote som tränas av mina föräldrars grannar:) Har fått köra några fina hästar åt dem iår! Härlig dam med egen vilja men sååå fin att köra! vi fick inga slantar med oss men en hygglig tid och rutin:)
Vi åkte upp redan igår eftersom Janne körde på Fredagen och jag selade fina Mitt Hjärtas Lijla:) men hon tyckte nog att 3000m i skiten var nog, skulle jag nog oxå tycka! det var vatten och lera överallt!!
 
snabbrepis av veckan!
Måndagen drog vi till Romme med Torwall för ett montélopp, denna  gången red jag:) räsermaskin efter galopp i starten och 4a!!!!!! wrooom liksom
var med i ett lärlinglopp med Timotejs anne mona å var 4a så då bidde det final senare på kvällen! 5a i den tjoohooo blev även en slant med Trolldona!
 

Bright och Brilliant tränar på! Intervaller har det varit denna vecka och vi nöter på i 50-00 fart och Brilliant får allt mer kontroll på tassarna:)
Bright tränar på för kval och sparrar Brilliant:) härlig kille han är bright!!
Bella har börjat med lätta backintervaller!, något som damen verkar älska:) fast hon inser inte än att det ska ju inte räjsas full gas uppför haha!!
Lillemor har gått intervaller på rakan och sedan ett lättare snabbjobb inför start på dannero den 1a:)
Challe och Torwall har gått motionsturer :)
Walenzio var ut och rappade upp sig lite i bakvarvsintervaller så hoppas vi på en fin resa på Söndag, lärlingen kör!!!
Sundbo Tibast var ut i start hemma på Bollnäs, nytt huvudlag så pigg.se! blev för jobbigt i dödens, byter tillbaka och kommer igen:)
Höstbo Sune den lilla busungen bestämde sig för att sköta sig som en kung och vinna hemma på Bollnäs:)!!! Glömde till och med bort att vara hingstig!! gillas:)
Tippex gick en lättare jobb och har sedan provat gått på släp! Verkar gillas och siktar nu på start hemma på Bollnäs på Söndag! JAG SKALL KÖRA JIPPIE!!!!!
Stjerna har gått lättare intervaller och sedan ett snabbjobb, nu på med räserbalans och så fortsätter vi köra!
Linda nöter på med sina motionsturer och fortsätter se fin ut i sitt ben :)
Pyret tränar på i backintervaller och bakvarvsintervaller!
Ramona har vi smygit igång med motion och lite lätta intervaller, liken järnlady! mäktig att sitta bakom:)
Lasse har varit lite sjuk så har spenderat sina dagar med att äta! hålla koll på alla som kör på banan och äta! Lasse har de jobbigast!<3
 

Kommentera inlägget här :