Torsdag 26/3 & Fredag 27/3

publicerat i Fritiden, Hemma , Monté, Ute på turne;
Blev så sent igår när vi kom hem från travet så sparade inlägget till idag:) Mer att läsa!:)
KvällsTrav hade vi hemm på ovalen:)
Innan körde vi ett lugnare snabbjobb med Stjerna som fick sparring av farbror Lasse:) Det är någon som gillar att sparra det:) Stjerna sköter sig riktigt bra hon med, lugn och fin och rör sig lätt:)
 
Sundbo fick röra på sig lite i tempo:) lättare tempojobb i bakvarv och fick sedan springa på i rätvarv. Alert och nöjd verkade han vara efter ha fått gått lugnt ett par veckor:)
Walenzio var ut och motionerade lite :)
Ester var ut och rörde lite lätt på sig idag oxå:) hon får motionera lite lätt så hon håller igång magen nu när hon får börja äta mer och mer hö:)
Linda var ut och motionerade en tur hon med:)
 
Fick ju änn en gång äran att köra fina Icarian!, tränaren har jobbat hårt med hans psyke innan denna starten och gjort en grymt jobb! tuvärr blev han lite för ivrig i sista sväng så det knöt sig och galopp:( kändes som vi galopperade bort en grymt bra placering..:( men nästa gång så tar vi dem:)
Cobban var med i samma lopp och spurtade till sig en 4e plats efter ett fint lopp:) Så skitnöjd med fina Cobban som verkar gilla 2600:)

Fredag
Idag har vi haft en liten lugnare dag och tack gode gud för det! snöblask.se......
Men blev ifall en motionsrunda under sadel för mig med Trollis som var mycket lugnare än vanligt<3 det gillas!! Med sig på motionsturen hade hon med sig Quattro och Malör:)
 
Blev en till motionstur för gubbarna  i snövädret (hihi) det var Sundbo och Ester:) 
Själv har jag aldrig varit så glad över att få stanna inne i värmen och byta till räser dojjor på på Lasse och Trollan så nu banne mig kan de springa fort som vinden:)
 
Sedan har jag i ett JÄTTE svagt ögonblick gått med på att springa vårruset... så nu måste jag ju börja träna oxå! Sagt och gjort idag släpade jag mig ut i spåren med Lotta och tvingade mig igen 3,5 km! inte sprungit på 3 år så antar att morgondagen blir en plåga!...
Men skall erkänna att det är skönt att röra på sig lite!, man är helt enkelt för bekväm!!! skärpning:)
 
Cobban<3
 
Såhär går det när man lämnar mobilen ur sikt... kan medela att ja det är varmt att sko i vitbyxor...
 
De skylldiga!
 

Kommentera inlägget här :