Söndag 29/3 & Måndag 30/3

publicerat i Hemma , Ute på turne;
Igår var vi till ett blåsigt och regnigt Hagmyren! Fy bubblan vad kallt det var..
Trollis var mycket lugnare än vanligt:), men sedan passade nog inte underlaget henne! men rak och fin i travet denna gång!
Lasse däremot hamnade illa till från start och blev sedan dragen sist.. men som vanligt så går han riktigt bra sista biten och fick med sig en peng hem:)) men samlad han oxå denna gången och kusken var mycket
nöjd med han:)
 

Måndag
 

En ny vecka:) blir visst påsk till helgen! men vem bryr sig om det när vi har trav Tors,Fre,Lör och sedan kör janne V75 på Söndag! Naaaajs!
 
men tillbaka till idag:)
Idag kom fina HöstboLillemor tillbaka:)<3 hon var inne hos oss förra hösten då hon kvalade och premade:) Sedan har det vintertränats och nu är hon äntligen tillbaka! Som alla andra Höstbo hästar älskar hon mat och är hur underbara att hålla på med<3 Så en motionstur med henne och Ester tog vi oss på banan:) Ester och Lillemor är liksom pantertanterna! de har alltid gått ihop så det var ett kärt återseende:)
 
Walenzio var ut och motionerade och kommer fortsätta jobbas på när banan torkat upp:) men alert och fin:)
Cobban var ut och motionerade lite hon med:) piggelina damen som kom in från hagem som grå... är övertygad att hon egentligen är brun! Tack gud för duschspilta:))
 
Tibbe gick ett lättare bakvarvsjobb och ett lite snabbare heat i rätvarv så laddar vi senare mot Dannero på lördag:)
Linda var ut och gick tempo i bakvarv, riktigt skoj å hon tar i som attan:) fina tjejen skall ut på Eskilstuna på Fredag:)
 
Lasse hade fläta i Lördags när jag kom och packade grejor kan de vara tjejerna Amanda och Felicia som varit framme? fin och glad vad han ifall! Kan oxå varit för att de tog ett dressyrpass på han i hagen:)
 
Fina Lillemor!
 
 
 
Nu är de 3 musketörerna samlade igen<3
 
 
 

Kommentera inlägget här :