Dannero 29/7

publicerat i Ute på turne;
Idag styrde vi kosan mot Dannero med Tippex som skulle vara med i ett av kriteriekvalen:)
 
Trots värme och en miljon hingstar under samma tak s uppförde sig Tippex mycket bättre än förväntat! Hanhar kunnat bli lite stressad av de andra i stallet, men idah söv han mest hela tiden:) grymt duktigt uppförande i värmning och ute på gången:) Så det hela kunde inte sluta bättre än att han knep 2a platsen i ett av kvalen:)))
Så nu laddar vi inför final med spår 3:)
 
NI som inte var med från början med Tippex så kommer en uppgradering:)
 
Vår älskade Valnes Ali bröt benet för precis ett år sedan i ett lopp, alla var otröstliga.. Ali var vårt allt och ett riktigt omvandlingsnummer då han sprang in över 400.000 på 1,5 år när han kom till oss<33 min bästa kompis som jag red ut på barbacka i grimman på innerplan och betade gräs<333 
 
Så när det blev bestämt att Tippex skulle axla manteln efter Ali hade alla stora förhoppningar på han! så i november förra året köptes han och vi började med att operera en lös benbit i bakbenet!, så i Januari kunde vi börja med motion och backintervaller så han tappade några viktiga månader av träning där,fast nu i efterhand tror jah det bara var bra!, lugnt tagen och sparsamt körd i loppen har byggt upp han och psyket till där han är nu:) En liten härlig prick som inte riktigt vet vad han gör i loppen men försöker!
 
Han påminner läskigt mycket om Ali i sitt sätt!, kanske har han kommit tillbaka i Tippex?:P älskar att träna och bli riden! det gillas! Tror vi skall våga oss ner och bada lite och fira !
 
 
Nog om detta! i stallet kördes Linda och Quattro idag och kusken sade att Quattro kändes smidig efter  loppet!! mer kan man inte önska efter ett lopp över 3000m<3 Linda är alltid såååå härlig och träningsvillig! fin hon oxå efter sitt dunderlopp:)))
 
 

Taggar: Travsport, kriteriet2014, travnärdetärsombäst;

Kommentera inlägget här :